Projekbeskrivelse

Sygeplejerske, vikar

Vi er gode til at finde de rette kandidater, når det drejer sig om sygeplejerske, vikar. Når vi udvælger vores sygeplejerske vikar, gør vi det ud fra en forventningsafstemning med dig. Derudover kan vi – når behovet pludselig er der – finde den rette kandidat til at indtræde i vikarrollen som sygeplejerske.

Alle vores sygeplejerskevikarer er selvfølgeligt uddannede som sygeplejersker og alle har hver især deres helt unikke spidskompetencer. Fordi alle vores vikarer naturligvis allerede er i arbejde. Enten i offentligt eller i privat regi.

  • Vores sygeplejerske vikar er dedikeret

  • Vores sygeplejerske vikar er omsorgsgivende

  • Vores sygeplejerske vikar er empatisk

  • Vores sygeplejerske vikar er specialister

Sygeplejerske vikar eller fast personale

Udgangspunktet for vores sygeplejerske vikar er, at du lejer dem på vikarbasis indtil dit behov er dækket. Det kan fx være ved sygdom af kortere eller længerevarende varighed. Det er også muligt, at du (med allerstørste sandsynlighed) får mod på at ansætte en af vores vikarer som sygeplejerske. Det er der for så vidt ikke noget i vejen for.

Når du overvejer at ansætte vores sygeplejersker vikar, er vi klar til at tage samtalen med dig. For det er nemlig sådan, at der er omkostninger forbundet med at finde de bedste vikarer. Det betyder, at du der skal gå 3 måneder førend du kan ansætte vores vikarer. Dette kaldes for try and hire-konceptet.

Vores sygeplejersker vikar kommer med en bred baggrund og fra afdelinger som fx afdelinger for hjertesygdomme, medicinske afdelinger, gastroafdelinger, ortopædi mfl. Det kan være en vigtig faktor, især hvis du har specielle ønsker til særlige egenskaber, når du ønsker at leje en sygeplejerske vikar.

VIKARER FAKTA

SYGEPLEJERSKER 3
SOSU’ER 7
PÆD. VIKARER 7
MENTORER 4
BESØGSVENNER 23

  TELEFONTIDER

Mandag – fredag Døgnåben
Lørdag Døgnåben
Søndag Døgnåben

  60 18 02 62

FIRMAADRESSE

Frederiksdalsvej 12B, 1. th
DK-2830 Virum

personalebasen information

Mød vores ledelse

Vores ledelse er stolte over, at have sygeplejerske vikar som en del af virksomheden. Vores sygeplejersker vikar er veluddannede og har en grunduddannelse og efterfølgende en specialisering, som giver ekstra værdi til dig. Leder du efter SOSU? Læs mere om SOSU’er her.

Nikolaj Florentz Mackowski
Nikolaj Florentz MackowskiDaglig leder
Det er vigtigt, at der er en klar sammenhæng mellem dine ønsker og vores sygeplejerske vikar. Vi skal ramme dit behov med en temmelig stor præcision. Vi konkurrerer ikke på priser hos Personalebasen. I stedet for er vores konkurrenceparameter kvalitetsvikarer og vedkommende gode oplevelser.
Personalebasen sygeplejersker vikar

VORES LEDELSE OM SYGEPLEJERSKE VIKAR

Det er vigtigt for os hos Personalebasen, at du får den helt rigtige sygeplejerske vikar. Alle sygeplejersker har den korrekte faglige grunduddannelse. Dernæst har vores sygeplejerske vikar sit eget speciale gennem sit virke på enten offentlige- eller private arbejdspladser. Vi tilstræber, at din sygeplejerske vikar har de forudsætninger som du efterstræber.

Personalebasen Nikolaj Florentz Mackowski

Man kan sige, at vores sygeplejerske vikar har de nødvendige forudsætninger for at arbejde som sygeplejerske. Plus specialisterfaring.

Nikolaj Florentz Mackowski

Lav en aftale

Lav en aftale om at leje en sygeplejerske vikar lige her. Hvis din henvendelse er presserende, er det bedre du ringer direkte til os. Dette fordi vi individuelt kan lave en bærende aftale. Udfyld alle felter nedenfor, og vi kontakter dig.