Projekbeskrivelse

SOSU Vikar til plejesektoren

Vi leverer SOSU vikar til plejehjem, hjemmeplejen og til lokalcentre i København og på hele Sjælland. Du kan anvende vores SOSU vikarer som supplement i tilfælde af sygdom, til længere eller kortere vikariater, alt afhængigt af dig behov her og nu. Der er flere fordele ved at lade vores vikarer understøtte din faste stab i de daglige gøremål i og omkring borgeren.

  • SOSU vikar som social- og sundhedshjælper
  • SOSU vikar som social- og sundhedsassistenter
  • SOSU vikar som handikaphjælper
  • SOSU vikar som plejehjemsassistent

  • SOSU vikar som er jourhavende sygeplejerske

Skal du bruge en SOSU vikar?

Som nævnt ovenfor kan du anvende vores SOSU-vikarer til en meget bred vifte af arbejdsområder. Den helt store fordel ved alle vores SOSU-vikarer er, at vi alle arbejder til dagligt indenfor vores fagområder. Det vil sige, at vores SOSU vikar kommer med stor erfaring i værktøjskassen. Det giver dig en ekstra sikkerhed, når du lejer en SOSU vikar gennem Personalebasen.

Ved udvælgelsen af vores SOSU vikar, har vores egen lægefaglige ekspert været med ved fastlæggelsen af den enkeltes kompetencer. Og som minimum gennemgået SOSU-vikarens ansøgning og CV. Derudover lægger Personalebasen stor vægt på de menneskelige egenskaber, herunder sociale færdigheder, empati og indlevelsesevne.

Uanset omfanget af dit behov, er vi til for at hjælpe dig med din næste SOSU vikar. Det kan i princippet være fra en enkelt dag eller op til flere måneder. Fx i forbindelse med forældreorlov, barsel eller lignende. Hvis dit behov skulle gå hen og blive permanent, tilbyder vi ligeledes at vores SOSU vikar kan ansættes efter Try and Hire-konceptet.

VIKARER FAKTA

SYGEPLEJERSKER 3
SOSU’ER 7
PÆD. VIKARER 7
MENTORER 4
BESØGSVENNER 23

TELEFONTIDER

Mandag – fredag Døgnåben
Lørdag Døgnåben
Søndag Døgnåben

60 18 02 62

  FIRMAADRESSE

Frederiksdalsvej 12B, 1. th.
DK-2830 Virum

personalebasen information

Mød vores ledelse

Vi er glade for at kunne tilbyde dig SOSU vikar som et supplement til din faste stab. Enten på kort sigt eller i et længerevarende vikariat. Når du lejer din SOSU vikar fra Personalebasen får du en empatisk, velfunderet og balanceret SOSU vikar. Personalebasen dækker alle områder indenfor plejesektoren.

Nikolaj Florentz Mackowski
Nikolaj Florentz MackowskiDaglig leder
En SOSU vikar fra Personalebasen kan løfte en bred vifte af opgaver indenfor det sundhedsfaglige i plejesektoren. Vores vikarer er en positiv oplevelse. Husk også på, at vores SOSU vikar i forvejen er beskæftiget indenfor sit felt.
Personalebasen sygeplejersker vikar

VORES LEDELSE OM SOSU VIKAR

Vores SOSU vikar kommer med en bred erfaring fra det offentlige eller det private segment. Derfor kan vi tilbyde vores SOSU-vikarer nærmest skræddersyet til at imødekomme dine ønsker og behov. Vi glæder til at samarbejde med dig.

Personalebasen Nikolaj Florentz Mackowski

Vores SOSU vikar passer perfekt ind i plejesektoren, på plejehjem og på lokalcentrene. Bosteder er også en oplagt anvendelsesmulighed.

Nikolaj Florentz Mackowski

Lav en aftale

Lige her kan du kontakte os for at lave en aftale omkring SOSU vikar. Hvis det haster, er det bedre at du ringer til os på 60 18 02 62. Vi har døgnvagt.