Projekbeskrivelse

Pædagogisk vikar

Når du lejer en pædagogisk vikar fra Personalebasen, får du en dygtig, empatisk og nærværende vikar. Alle vores pædagogiske vikarer arbejder allerede indenfor autismespektret på bosteder eller i psykiatrien. Samtlige behersker low arousal-teorien i den ene ende af skalaen, og naturligvis også magtanvendelse. Magtanvendelse er det mindst ønskværdige selvom det kan være en nødvendighed.

  • Pædagogisk vikar anvendes oftest på bosteder og institutioner

  • Vores pædagogiske vikarer besidder opdateret viden
  • En pædagogisk vikar fra Personalebasen har relevant uddannelse

  • Vores pædagogiske vikarer har relevant erfaring indenfor ASF

  • En pædagogisk vikar fra os, er empatisk, indlevende og assertiv

Pædagogisk vikar for borgere i alle aldersgrupper

En pædagogisk vikar fra Personalebasen er vant til at arbejde med børn- og unge indenfor autismespektret. Ligeledes er vores pædagogiske vikarer derudover også vant til at arbejde med voksne på bosteder og institutioner. Der kan også være tale om tillægsdiagnoser som fx ADHD, Tourette, OCD og angstlidelser. Det er ikke sjældent, at vores pædagogiske vikarer også arbejder med borgere med fx Downs syndrom, plus eventuelle islæt af tillægslidelser.

Vores pædagogiske vikarer har en bred værktøjskasse og mange forskellige baggrunde, herunder officielle uddannelser. Fællesnævneren er dog, at vi dagligt beskæftiger os som pædagogiske vikarer. Af uddannelser kan nævnes: Pædagog, socialpædagog, pædagogmedhjælper og andre faguddannelser, der ikke er nævnt her.

Så når du mangler en pædagogisk vikar, er du kommet til den helt rigtige samarbejdspartner. Vi er topkvalificerede og har alle et ønske om at gøre en forskel for de borgere som vi arbejder med. Du kan leje en pædagogisk vikar fra 1 dag og op til flere måneder, fx i forbindelse med sygdom etc.

VIKARER FAKTA

SYGEPLEJERSKER 3
SOSU’ER 7
PÆD.VIKARER 7
MENTORER 4
BESØGSVENNER 23

TELEFONTIDER

Mandag – fredag Døgnåben
Lørdag Døgnåben
Søndag Døgnåben

60 18 02 62

FIRMAADRESSE

Frederiksdalsvej 12B, 1. th
DK-2830 Virum

personalebasen information

Mød vores ledelse

For Personalebasen er det vigtigt, at når du lejer en pædagogisk vikar hos os, så får du en topkvalificeret vikar. Du får en pædagogisk vikar med indsigt, indlevelse, empati og evne til at rumme borgeren.

Nikolaj Florentz Mackowski
Nikolaj Florentz MackowskiDaglig leder
En pædagogisk vikar fra Personalebasen er vikar, der til daglig allerede arbejder med børn- og unge indenfor autismespektret. Vores vikarer kan også arbejde med kriminalitetstruede unge i det daglige. Uanset omfanget af dit behov, og særskilte krav til vikaren har vi den rette vikar til dig.
Personalebasen logo hvid

VORES LEDELSE OM PÆDAGOGISK VIKAR

Forcen ved vores pædagogiske vikarer er, at den store mangfoldighed. Uddannelsesmæssigt spænder vikarerne bredt. Der er tale om pædagoger, socialpædagoger, sygeplejersker og pædagogmedhjælpere. Fællesnævneren er dog den lange erfaring som pædagogisk vikar.

Personalebasen Nikolaj Florentz Mackowski

Jeg arbejder selv som pædagogisk vikar og med børn og unge indenfor autismespektret. Det, at kunne gøre en forskel og drage omsorg finder jeg ekstremt vigtigt. Omsorgssvigt er en gennemgående tråd i mit arbejde og det er rart at kunne bidrage med det modsatte.

Nikolaj Florentz Mackowski

Lav en aftale

Ved at udfylde formularen nedenfor, kan du enten bestille eller høre om en pædagogisk vikar fra Personalebasen. Bestil en pædagogisk vikar fra 1 dage og op til flere måneder af gangen.