Projekbeskrivelse

Mentorordning

En mentorordning fra Personalebasen dækker over mange forskellige muligheder. Fx kan mentorordningen anvendes til børn- og unge med sociale problemstillinger ift. skolearbejde, udøvelse af idræt etc. Personalebasens mentorordning henvender sig til børn og unge med et udtalt behov for vejledning. Der er intet til hinder for, at mentorordningen kan finde sted i den unges nærmiljø ligesom mentorordningen kan finde sted som assistance i skolen.

Hvad er en mentorordning? Læs mere på sundhed.dk her.

  • Vores mentorordning henvender sig til børn og unge

  • Vores mentorordning er der, hvor problemerne er

  • Vores mentorordning er for ensomme børn og unge
  • Vores mentorordning kan tage højde for misbrugsproblematikker

  • Vores mentorordning kan også være lektiehjælp skole- og gymnasieniveau

Mentorordning for udsatte børn og unge

Mentorordningen fra Personalebasen henvender sig i høj grad til udsatte børn og unge. Udover at vores mentor kan hjælpe til med lektier på skole- og gymnasieniveau, kan mentoren i ligeså høj grad være en god voksen ven. Fx kan mentoren også bistå den unge med at komme op og i skole. I skolen kan mentorordningen fungere som en bisidder, hvis de skolemæssige problemer er altoverskyggende.

En stor fordel ved vores mentorordning er, at den foregår på et assertivt og mellemmenneskeligt niveau. Hovedbestanddelen i vores mentorordning er inklusion i fællesskaberne og med omsorgsgivende adfærd. Der er således lagt vægt på et ligeværdigt forhold den unge og mentoren i mellem.

Formålet med vores mentorordning er, at en unge skal opnå en langt større selvstændighed og på sigt være i stand til at være sin egen mentor. At kunne rumme sig selv og stå ved sig selv. Det er altid vores mentor, der har ansvaret for det unge menneske og dets udvikling. En mentorordning dokumenteres altid via daglige rapporter med faglige refleksioner og dagbogsnotatter.

  VIKARER FAKTA

SYGEPLEJERSKER 3
SOSU’ER 7
PÆD.VIKARER 7
MENTORER 4
BESØGSVENNER 23

TELEFONTIDER

Mandag – fredag Døgnåben
Lørdag Døgnåben
Søndag Døgnåben

60 18 02 62

FIRMAADRESSE

Frederiksdalsvej 12B, 1. th
DK-2830 Virum

personalebasen information

Mød vores ledelse

En mentorordning finder anvendelse anvendelse hvis barnet eller den unge har brug for ekstra støtte. Fx kan vores mentorordning anvendes ved problemer med fremmøde i skolen. Mentorordningen kan også anvendes ved behov for hjælp til uddannelse eller arbejde. Der kan være misbrugsproblematikker involveret som der skal tages højde for.

Nikolaj Florentz Mackowski
Nikolaj Florentz MackowskiDaglig leder
Det er vigtigt for mig, at vores mentorordning tilpasses borgeren og Personalebasen i mellem. En mentorordning skal frem for alt ikke være formynderisk, men tage udgangspunkt i den enkelte borgers muligheder og behov. Vi har en bred vifte af erfarne mentorer som vi kan matche perfekt med borgeren.
Personalebasen logo hvid

VORES LEDELSE OM MENTORORDNING

En mentorordning fra Personalebasen kan sagtens være assistance ved udskrivning efter en psykiatrisk indlæggelse. Ordningen kan også være hjælp til selvhjælp, lektiehjælp og støtte til et sundere og bedre liv. Kontakt os for at høre mere om vores mentorordning.

Personalebasen Nikolaj Florentz Mackowski

Jeg har personlig erfaring som mentor med unge mennesker med misbrugsproblematikker og problemer med at komme i skole til tiden. Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes situation. hvordan kan jeg hjælpe mennesket foran mig til et bedre liv?

Nikolaj Florentz Mackowski

Lav en aftale

Vil du høre mere om vores mentorordning? Benyt formularen nedenfor. Vi kontakter dig hurtigst muligt og senest den først kommende hverdag. Hvis det haster så ring i stedet på 60 18 02 62. Vi svarer hele døgnet.