Projekbeskrivelse

Pædagog vikar

Når du lejer en pædagog vikar fra Personalebasen, får du et arsenal af erfaring med i lejeaftalen. Vores pædagog vikar arbejder alle indenfor deres respektive felter. Det betyder, at du får erfaring med fra enten det offentlige eller det private segment sammen med lejeaftalen. Vores pædagog vikar er moden, assertiv, erfaren og passer perfekt ind som supplement til din originale stab.

En af vores stærkeste forcer er, at alle vores pædagog vikarer i forvejen arbejder, enten i offentligt eller i privat regi. Faktisk vil du opleve, at uanset om du mangler en pædagog til en daginstitution som fx børnehave eller en pædagog til et bosted, har vi løsningen til dig klar.

Hvis du fx repræsenterer et bosted med kriminalitetstruede unge med forskellige diagnoser, og som tilmed er udadreagerende, så har vi løsningen som pædagog vikar.

  • Pædagog vikar til børnehaver og institutioner
  • Pædagog vikar til alle tænkelige formål

  • Pædagog vikar til bosteder med diverse diagnoser.
  • Pædagog vikar til ungdomsklubber

  • Uovertruffen pædagog vikar som altid er klar

Pædagog vikar – store fordele

Den helt evidente og store fordel ved at leje en pædagog vikar er, at du ikke skal spekulere på ansættelsessamtaler, skalatrin for løn, og hvad der ellers gør sig gældende i forbindelse hermed. Du kan leje vores pædagog vikar for en enkelt dag, så længe en eventuel sygdomsperiode udspiller sig, eller hvad du enten har af behov. Helt uden bekymringer.

Når du lejer en pædagog vikar fra Personalebasen, kan du være sikker på, at vi hos Personalebasen har afdækket vores pædagog vikar kompetencer. Det betyder, at vi har klarhed over vikarens kompetencer og netop derfor kan vi afgøre, om vores pædagog vikar passer til dine behov.

Når det er sagt, så råder vi også over pædagogiske vikarer, som gennem deres professionelle virke, kan varetage arbejdet som pædagogisk vikar. Det er uanset, om vores vikarer er uddannet eller ikke er det, Lyder det interessant? Du kan altid kontakte os herher.

  VIKARER FAKTA

SYGEPLEJERSKER 3
SOSU’ER 7
PÆD. VIKARER 7
MENTORER 4
BESØGSVENNER 23

TELEFONTIDER

Mandag – fredag Døgnåben
Lørdag Døgnåben
Søndag Døgnåben

60 18 02 62

FIRMAADRESSE

Frederiksdalsvej 12B, 1. th.
DK-2830 Virum

personalebasen information

Mød vores ledelse

Hos Personalebasen vikarbureau er vi glade for at kunne tilbyde pædagog vikar. Alle vores pædagogvikarer er i beskæftigelse som pædagoger. Enten i daginstitutioner eller på bosteder indenfor autismespektret eller på sikrede institutioner med udadreagerende unge. Vi glæder os til et samarbejde med dig.

Nikolaj Florentz Mackowski
Nikolaj Florentz MackowskiDaglig leder
En pædagog vikar fra Personalebasen er empatisk, indlevende og omstillingsparat. Desuden er det vigtigt, at de personlige egenskaber matcher dine forventninger.
Personalebasen logo hvid

VORES LEDELSE OM PÆDAGOG VIKAR

Set ud fra Personalebasens perspektiv er det vigtigt, at når du bestiller en pædagog vikar hos, så er du sikret de rette kvalifikationer. Alle vores pædagogvikarer er allerede beskæftiget på børneinstitutioner, på bosteder og på skoler. Vi glæder os til at samarbejde med dig.

Personalebasen Nikolaj Florentz Mackowski

Den helt rigtige pædagogvikar er den vikar, der gnidningsfrit passer ind i din dagligdag. Det hjælper vi dig med.

Nikolaj Florentz Mackowski

Lav en aftale

Her kan du lave en aftale om at leje en pædagog vikar. Alle vores pædagogvikarer er veluddannede og kan indtræde helt uden problemer som pædagogvikar. Vi glæder os til et samarbejde med dig.