Projekbeskrivelse

En professionel besøgsven er en facetteret oplevelse

En professionel besøgsven kan være den nærværende og spirende samtale mellem to mennesker. Der er dog mange muligheder for menneskeligt samvær udover det gode samtale. Det afhænger i virkeligheden af, hvad borgeren og besøgsvennen bliver enige om indbyrdes. Det allervigtigste for en professionel besøgsven er, at samværet giver mening for borgeren såvel som for besøgsvennen. Aktiviteter som borgeren og besøgsvennen fx kan lave sammen:

  • Kirkebesøg herunder Gudstjeneste mfl.
  • En spadseretur sammen i det blå
  • Hyggelige stunder med samtale, kaffe og kage

  • Kulturberigende oplevelser såsom teaterbesøg

  • Heldagsbegivenheder eventuelt med overnatning

Personalebasen og professionel besøgsven

Det vigtigste for en professionel besøgsven og borgeren er, at samværet er givende, levende og oprigtigt. Det skal give en god mening, og så er det mindre relevant, hvad besøgsvennen og borgeren finder ud af at lave sammen. Der er næsten ingen begrænsninger mellem en professionel besøgsven og borgeren.

En professionel besøgsven fra Personalebasen kan have mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Det kan være pædagog, skolelærer, pædagogmedhjælper eller slet og ret pædagogisk vikar. Fællesnævneren er dog, at alle vores professionelle besøgsvenner nyder det mellemmenneskelig samvær på borgerens præmisser.

En professionel besøgsven kan i virkeligheden være flere ting. Det kan være en personlig assistent eller fx en ledsager. Det er ikke nødvendigvis udelukkende samtaler og nærvær da vores professionelle besøgsven sagtens kan assistere borgeren med personlige gøremål, der letter hverdagen i betydelig grad.

VIKARER FAKTA

SYGEPLEJERSKER 3
SOSU’ER 7
PÆD. VIKARER 7
MENTORER 4
BESØGSVENNER 23

TELEFONTIDER

Mandag – fredag Døgnåben
Lørdag Døgnåben
Søndag Døgnåben

60 18 02 62

FIRMAADRESSE

Frederiksdalsvej 12b, 1.th
DK-2830 Virum

personalebasen information

Mød vores ledelse

Det er vigtigt for vores ledelse, at alle vores professionelle besøgsvenner har en bred erfaring og en forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Jo mere nuanceret baggrund, jo større diversitet. Det at være professionel besøgsven stiller krav til empati, indlevelsesevne og villighed til at lære et menneske at kende. Det er Personalebasen.

Nikolaj Florentz Mackowski
Nikolaj Florentz MackowskiDaglig leder
Nikolaj er den daglige leder af Personalebasen vikarbureau, og for Nikolaj betyder det at være professionel besøgsven alt. Som han selv siger: Det at være professionel besøgsven gør, at man har mulighed for at lære en masse om en tid man ikke selv har deltaget i eller været tilstede i. Jeg gør meget ud af matche vores professionelle besøgsven med borgeren.
Personalebasen logo hvid

VORES LEDELSE OM PROFESSIONEL BESØGSVEN

En aftale om en professionel besøgsven skal være en god oplevelse for borgeren såvel som for besøgsvennen. Det er derfor, at vi nøje udvælger vores besøgsvenner så matchet bliver så rigtigt som muligt for begge parter.

Personalebasen Nikolaj Florentz Mackowski

Jeg går meget op i, at den professionelle besøgsven og borgeren får et så stort udbytte af samværet som muligt. Det betyder nødvendigvis ikke, at succesen kan måles i antal timer. Succesen skal i stedet for måles i den positive effekt borgeren og besøgsvennen imellem. Det er det det, der betyder noget.

Nikolaj Florentz Mackowski

Lav en aftale

Ved at udfylde formularen nedenfor, kan du lave en aftale om en besøgsven. I første omgang, når du har udfyldt formularen, kontakter vi dig for en nærmere fastlæggelse af omfanget af dit eller borgerens behov.