Om Personalebasen Vikarbureau

Om Personalebasen Vikarbureau: Vi leverer vikarer som pædagogiske vikarer, sygeplejersker, SOSU’er, mentorer, pædagoger og professionelle besøgsvenner.

LAV EN AFTALE
personalebasen information

Om Personalebasen

Her kan du læse mere om Personalebasen her. Vi er en mikrovirksomhed indenfor vikarbureauer, og netop derfor bliver du aldrig bare et nummer i køen. Vi møder dig og dine behov med nærvær og empati.

Nikolaj Florentz Mackowski
Nikolaj Florentz MackowskiDaglig leder
Nikolaj har en bred erfaring og arbejder selv til dagligt med børn og unge indenfor autismespektret. Nikolaj er selv pædagogisk vikar og er også erfaren indenfor kriminalitetstruede unge. Nikolaj er vant til at håndtere trusler og agere assertivt på sådanne.

Professionelle vikarer om personalebasen

Når du indgår en aftale om leje af vikar hos Personalebasen, får du tryghed med i aftalen. Om Personalebasen: Vi har udelukkende professionelle og erfarne vikarer indenfor deres respektive felter. Uanset om du skal bruge en pædagogmedhjælper, en pædagog, en sygeplejerske eller vores øvrige vikargrupper. Størrelse kan være et hinder, og fordi vi er en mikrovirksomhed, giver vi dig en virkelig god service. Lav en aftale med os.

Velkommen som kunde i Personalebasen.

  • Indbygget tryghed i vikaraftalen
  • Professionelle, empatiske og erfarne vikarer
  • Mindre virksomhed med større service
LAV EN AFTALE

Personalebasens værdier om personalebasen

At være konkurrencedygtig på kvalitet fremfor på kvantitet og til enhver tid levere professionelle vikarer indenfor vores segment, om Personalebasen: Pædagoger, pædagogmedhjælper, SOSU’er, lægefaglig rådgivning, sygeplejersker og rengøringsassistenter.

Om Personalebasen: At være markedsledende indenfor en overskuelig årrække gennem at blive genkendt som den professionelle leverandør af vikarservice i København og på hele Sjælland.

Om Personalebasen: Vores løfte til dig som kunde er, at vi leverer professionelle vikarer indenfor vores segment og vi overholder altid vores indgåede aftaler i fællesskab.

Lav En Aftale
Personalebasen sygeplejersker vikar

Om Personalebasen, vi siger:

Om Personalebasen: Vi har fuld fokus på at give dig som kunde den bedste oplevelse af os som samarbejdspartner. Vi er ny aktør i et konkurrencepræget marked og sammen med os får du en stærk samarbejdspartner. Velkommen til Personalebasen vikarbureau.

Personalebasen Nikolaj Florentz Mackowski

For Nikolaj er det vigtigt, at vi som virksomhed tilfører værdi for vores kunder. Ikke bare i kroner og ører, men i merværdi, alt andet lige.

Nikolaj Florentz Mackowski
0
Kopper kaffe indtaget
0
Specialiserede vikarer
0
Primære vikargrupper
0
Fantastiske ansatte

Lav en aftale med os

Hvis din henvendelse er af presserende karakter, er det bedst du ringer direkte til os. Hvis det ikke haster så meget, så udfyld formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.